• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • Fysieke bijeenkomsten zijn niet mogelijk en daarom gaat ook ABS-Handbal digitaal. Op zaterdag 23 januari organiseren we onze eerste Online Bingo! Iedereen kan meedoen vanuit de eigen huiskamer, met het hele gezin of met wat vrienden (met hoeveel je dan bij elkaar mag zijn is nog niet duidelijk). Om 16.00 uur zijn er twee kinderrondes en om 20.00 uur is het tijd voor de volwassenen. 

    De kosten zijn € 10,- voor volwassen en € 5,- voor de kinderrondes. Iedereen krijgt dan een verrassingspakket met 2 bingokaarten en natuurlijk wat lekkere versnaperingen. Er zijn leuke prijzen te winnen en wellicht staat dan onze eigen Winston aan de deur voor het overhandigen van de prijzen. Voor de echte Bingoliefhebbers is het mogelijk om extra bingokaarten er bij te kopen voor € 5,- per stuk. Deze onlinebingo wordt mede mogelijk gemaakt door Black Tie Media – Landelijke tv producties.

    Binnenkort volgt er meer informatie maar wil jij je nu alvast opgeven dan kan dat via activiteitencommissieabs@gmail.com met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.