• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • Op 10 juni bestond ABS-handbal 80 jaar, een mooie mijlpaal! Aangezien in het voorjaar veel feestjes en dergelijk werden georganiseerd, wordt dit jubileum op zaterdag 17 september groots gevierd. De activiteitencommissie is druk bezig met de voorbereidingen.

    Het programma in het kort:
    Vanaf 12.00 uur tot ca. 16.00 uur is er een zeskamp voor alle leden maar ook voor ouders, aanhang en supporters. ’s Avonds uiteraard een feestavond, aanvang 21.00 uur, waarbij het dak eraf gaat in het ABS-Huus (voetbalkantine) met de band Free Willy!

    Het is vanaf 1 augustus tot 1 september mogelijk om je voor de zeskamp aan te melden. Een team bestaat, heel verrassend, uit 6 personen. Je kunt je per persoon opgeven. Dan maakt de activiteitencommissie de teamindeling. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met broers, zussen, teamgenoten enzovoorts. Je kunt je ook per team opgeven. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: activiteitencommissieabs@gmail.com. Als het om een aanmelding voor meerdere personen gaat, graag alle namen even in de mail zetten. 

    Noteer in je agenda bij zaterdag 17 september: jubileumfeest ABS-handbal en meld je nu alvast aan voor de zeskamp!