• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • ABS HANDBAL WEBSHOP VOOR LEDEN

  Sinds 1 januari 2016 heeft ABS een ledenshop met Deventrade/Buitink.
  In deze shop kun je, met korting, sportartikelen bestellen met ABS logo en je eigen initialen en je sponsort ABS Handbal.
  Via de ABS website kun je het aanbod zien en de bestelling plaatsen.

  WAT IS DE LEDENSHOP?
  De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen.

  De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert, jouw sportvereniging en de sportspeciaalzaak (Buitink) waarmee jouw club samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die jouw club met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak heeft.

  HOE WERKT DE LEDENSHOP?
  Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn.
  Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

  De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

  De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

  Levering van je bestelling vindt plaats via de sportspeciaalzaak (Sport 2000 Buitink, Flora 243-245, Deventer) bij jou in de buurt. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd.

  Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met de sportspeciaalzaak. (0570-650700)

   

  Klik HIER om naar de webshop voor leden te gaan!