• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • Het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi was weer zeer geslaagd. Wat werd er weer gestreden door de teams van De Looschool, De Dorpsschool, De Rythmeen samen met enkele spelers van de Panta Rhei. Over twee woensdagen verdeeld streden de leerlingen uit de groepen 5 en 6 en uit de groepen 7 en 8 tegen elkaar.

    De leerlingen hadden op school al flink geoefend, er zijn leden van ABS-handbal langs geweest voor een clinic. Zo was ieder team  op de hoogte van de handbalregels. Ook was er weer heel hard gewerkt aan de spandoeken voor ieder team. Mooi gemaakt allemaal!

    Na een hevige strijd, veel lawaai en gezelligheid zat de tribune voor de finale harstikke vol. Op de eerste dag werd de Janneke Markvoort bokaal gewonnen door het team van De Dorpsschool. De tweede dag was de finale tussen De Minions van De Rythmeen en Lekkere Liga van De Dorpsschool. De lekkere Liga ging er met de winst vandoor.

    De fairplay beker, de Freek Leurink-bokaal, werd door het team De Mega Bamiballen gewonnen. Die cup mocht dus mee naar Loo.