• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Beste leden,

  Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Freek Leurink donderdag 24 augustus is overleden na een periode van afnemende gezondheid. De volgende advertentie namens het algemeen bestuur, het bestuur van ABS-Handbal en haar leden staat dinsdag 29 augustus in De Stentor: 

  Ons bereikte het droevige bericht dat is overleden ons Erelid

  Freek Leurink

  Sinds 1985 is Freek actief geweest bij ABS-handbal. Hij is als hoofdtrainer begonnen en nog tot enkele jaren geleden heeft hij vele handbalteams van ABS getraind. Freek was één van de grondleggers van het traditionele schoolhandbaltoernooi en de trainingskampen van de seniorenselectie.

  Freek blijft in onze herinnering als een super vrijwilliger die mede het huidige gezicht van onze vereniging heeft bepaald. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn verdiensten gedurende al die jaren.

  Wij wensen Riet, de kinderen en kleinkinderen, verdere familie en vrienden alle sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

  Algemeen Bestuur en Bestuur en Leden Afdeling Handbal,

  Sportvereniging A.B.S Bathmen.


  Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Freek en om zijn vrouw Riet, kinderen en verdere familie te condoleren op woensdag 30 augustus van 19.00 tot 19.30 uur in de sociëteit van Serviceflat Beeckestein, Laan van Borgele 40 te Deventer.

  De uitvaartdienst is donderdag 31 augustus in besloten kring bij Serviceflat Beeckestein, Laan van Borgele 40 te Deventer. Namens de vereniging willen wij een erehaag voor Freek maken na de uitvaartdienst om hem uitgeleide te doen. Freek wordt van daaruit naar het crematorium gebracht. We verzamelen om 15.00 uur bij Beeckestein. Om in te kunnen schatten hoeveel mensen aanwezig zullen zijn graag aanmelden bij Wilma Meijerhof.


  Bestuur ABS-Handbal.