• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Dinsdag 9 november hadden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Wat was het fijn dat er weer zoveel speelsters, leiders, trainers, commissieleden, ouders en vrijwilligers aanwezig waren. Dit toont maar aan dat de betrokkenheid heel erg groot is. Dit doet mij, maar ook mijn collega bestuursleden heel veel goed. Op onze ledenvergadering komen o.a. alle commissies aan het woord om een terugblik te geven maar ook om vooruit te kijken. Goed om te horen wat ze allemaal nog willen bereiken, dit geeft maar weer extra aan hoe betrokken de commissieleden zijn met ABS- Handbal.
   
  Ondanks de coronacrisis staan we er financieel goed voor. Dit komt mede doordat er vanwege corona minder zaalhuur is geweest, maar ook omdat we i.o.m. het Algemeen Bestuur van ABS ‘gewoon’ contributie hebben geïnd. Om deze betrokkenheid te belonen zullen we alle spelers komend beachseizoen voorzien van een gratis beachshirt.
   
  Dat we leden hebben die betrokken zijn kwam aan het eind zeker aan orde, Floor Verhoef werd in het zonnetje gezet en benoemd tot “Lid van Verdienste”. Zeer verdiend en verderop kunt u lezen wat ze allemaal voor ons heeft gedaan.
   
  Helaas kunnen we door de huidige maatregelen elkaar niet treffen in De Uutvlog. Hopelijk gaan de wedstrijden en trainingen nog ‘gewoon’ door, dat is voor ons nu het belangrijkste!
  Veel leesplezier met deze nieuwsbrief en blijf gezond!
   
  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman,
  Voorzitter ABS-handbal

   

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2021

  --------------------------------------------------------------------------------------------