• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Yes, we mogen weer!

  Eindelijk, eindelijk kunnen we weer beginnen met waar het allemaal om gaat: handballen in competitieverband. Trainen is leuk, een oefenwedstrijd spelen is nog leuker, maar competitie spelen is toch het allerleukste. Het bestuur wenst iedereen dan ook ontzettend veel succes maar vooral ook veel spelplezier in de zaalcompetitie.

  Wat heb je eigenlijk nodig om te handballen: een veld, een tegenstander, een bal en ….. een scheidsrechter! Waar zouden we zijn zonder de scheidsrechter. Daarom in deze Nieuwsbrief  aandacht voor “De week van de scheidsrechter”. De scheidsrechter wordt hierbij meer dan terecht in het zonnetje gezet en krijgt van het bestuur een klein presentje als waardering. Heb respect voor de scheidsrechter, geef geen commentaar en wees blij dat hij/zij er is om de wedstrijd in goede banen te leiden. Zonder hem/haar immers geen wedstrijd! Lijkt het je leuk om ook af en toe een wedstrijdje te fluiten, meld je dan aan!

  Het bestuur is verder druk met zaken op allerlei gebied. Denk aan nieuwe sporthal, vrijwilligersbeleid, sponsorbeleid, vinden van trainers enzovoorts. Meer dan genoeg te doen. In enkele commissies zoals de sponsor- en kledingcommissie en de communicatiecommissie kunnen we zeker nog hulp gebruiken. Ook hiervoor geldt, heb je interesse, meld je aan!

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF OKTOBER 2021

  --------------------------------------------------------------------------------------------