• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • ABS-handbal: sportief en altijd gezellig! Dit is onze nieuwe slogan sinds dit jaar. Nog een paar dagen en dan zit het jaar 2021 er alweer op. Sportief gezien, een jaar waarin we zijn gestart zonder trainingen en wedstrijden en helaas ook zo zijn geëindigd. We zijn hier natuurlijk zeer teleurgesteld over, maar door de maatregelen was het niet mogelijk om alle teams voldoende trainingen te geven. De NHV heeft de wedstrijden niet zelf gecanceld, maar met bijna alle handbalverenigingen in de regio hebben we besloten om geen wedstrijden te spelen: niet trainen is ook geen wedstijd. De kans op een blessure is te groot. Als bestuur hebben we een ‘zorgplicht’ voor onze spelende leden en ik ben dan ook blij dat we dit samen met andere verenigingen hebben afgestemd.
   
  Sportief gezien gaat het ABS-handbal wel voorspoedig. Dames 1 speelt dit seizoen weer in de eerste klasse en staat na 8 wedstrijden op een keurige 5de plek. Veel wedstrijden waren spannend tot het laatste fluitsignaal, helaas werden een aantal wedstrijden gelijkgespeeld of nipt verloren. Ondanks dat kunnen we trots zijn op het team, het is een jong team met veel potentie. Kijkende naar de jeugdteams, dan staan veel er goed voor en draaien verschillende teams mee in de top. Sportief dus veel potentie.

  Naast sportief staat gezelligheid ook bij ons hoog in het vaandel. Ondanks alle belemmeringen hebben we toch wel een aantal gezellige activiteiten kunnen organiseren, o.a. online bingo, NK stoepranden, handbalkamp en natuurlijk een sinterklaasfeest met de jongste jeugd. We zijn het jaar 2021 ook geëindigd zoals we het ook zijn begonnen: met een online bingo op 28 december! De Battumse Kwis ging niet door op deze datum en daarom hebben wij weer een online bingo georganiseerd voor het dorp. Mooi dat we het hele dorp gezelligheid hebben kunnen bieden. De activiteitencommissie heeft het weer geweldig georganiseerd, dank!
   
  Wat 2022 ons gaat bieden is natuurlijk nog onduidelijk. Waar wij ons als bestuur natuurlijk weer hard voor gaan maken is sportief bezig zijn en natuurlijk ook weer veel gezelligheid.
   
  Namens het bestuur wil ik jullie allemaal een sportief en gezond 2022 wensen en hopelijk snel tot ziens in De Uutvlog.
   
  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman,
  Voorzitter ABS-handbal

   

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF DECEMBER 2021

  --------------------------------------------------------------------------------------------