• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Beste lezers,

  Zondag 14 april, wat was het spannend! Onze toppers van Dames 1 moesten de laatste wedstrijd spelen tegen Holten 1 en ze hadden maar 1 opdracht: winnen. Als dan de koploper, Kwiek 3, punten liet liggen dan waren we kampioen!! Ik heb zelden zo’n spannende wedstrijd meegemaakt. De wedstrijd van Kwiek 3 startte een kwartier eerder en via de app hadden we contact met iemand die bij de wedstrijd van Kwiek 3 aanwezig was. Met een bomvolle sporthal De Uutvlog ging onze wedstrijd van start. Anja had de dames een duidelijke opdracht gegeven en met een wervelend begin van de wedstrijd heeft ABS altijd voorgestaan. En iedereen zat in spanning en vroeg zich af hoe het bij Kwiek 3 was...

  Via de app kregen wij de stand door van Kwiek 3 en die hadden het lastig. Vanaf de tussenstand 12-12 bleef het spannend. Elke keer gelijk en maximaal 1 doelpunt voor. En bij een gelijke stand en natuurlijk winst van ABS dan waren we kampioen. ABS stond voor en met nog 1 minuut op de klok bij Kwiek 3 was het 19-19…. Zou het dan toch?….. De spanning was duidelijk te merken!! Helaas, dan het bericht dat Kwiek had gescoord in de laatste 10 seconden en zij de wedstrijd hebben gewonnen met 20-19. Ondertussen deden onze dames hun plicht en wonnen de wedstrijd met 27-24.

  Terugkijkend naar het seizoen dan kan Dames 1 trots zijn op wat ze hebben bereikt. Na afloop van de wedstrijd was iedereen het daar ook mee eens en hebben we er samen met de andere seniorenteams, supporters en sponsoren er een mooie middag van gemaakt in de kantine om vervolgens een kroegentocht te doen langs de sponsoren van Dames 1 en 2. Want naast onze sportieve verplichten houden we ook van een feestje, we hebben het goed gevierd!! Niet voor niets is onze slogan: ABS-Handbal; sportief en altijd gezellig!!!

  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman
  Voorzitter ABS-handbal

   

   

  ============================================

   

  KLIK HIER VOOR VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF

   

  ============================================