• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Af en toe is er een moment dat je toe bent aan iets nieuws. Soms gewoon omdat het kan, maar soms ook omdat het moet of gewoon echt nodig is. Zo is het ook met onze ‘Uutvlog’, die al 44 jaar trouw dienst doet als sporthal, maar zijn beste tijd wel heeft gehad. In 2025 komt er eindelijk een nieuwe sporthal. Op 20 april was er door de Projectgroep Sportvoorzieningen Bathmen een informatie- en meedenkavond over de nieuwe sporthal georganiseerd (zie ook apart artikel hierover).

  Leden van de verschillende sporttakken waren hiervoor uitgenodigd. Na een korte en bondige uitleg gingen de bezoekers uiteen in groepjes om daar verschillende vragen en standpunten te bespreken: wat is de beste locatie voor de sporthal?, gaan we voor één gezamenlijke kantine?, hoe gaan we om de buitenruimte? etc.. Het was mooi om te zien dat de verschillende sporttakken met elkaar deze onderwerpen bespraken en gezamenlijk voor een mooi nieuw sportcomplex wil gaan.

  Ik ben ervan overtuigd dat dit voor ons prachtige dorp een mooie stap is en voor onze sport ook een must is. Het is nu aan de projectgroep om alle input die er is gegeven verder uit te werken.
  Voordat het echter zover is blijven we handballen in onze vertrouwde ‘Uutvlog’. De komende weken worden de laatste wedstrijden gespeeld van de huidige competitie. Ondertussen zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, maar laten we dit seizoen eerst maar gewoon goed afsluiten en genieten van onze fantastische sport handbal!

  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman
  Voorzitter ABS Handbal

  -------------------------------------------------------------------------------------------

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF MEI 2022

  --------------------------------------------------------------------------------------------