• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • De dagen worden (gelukkig) weer langer dus dat betekent dat het voorjaar er weer aankomt. Terwijl ik dit schrijf sneeuwt het een beetje, “maart roert zijn staart” laten we maar zeggen.  Persoonlijk ben ik altijd een fan van het voorjaar, wellicht komt dat door mijn agrarische achtergrond. Alles begint dan weer groen te worden en te bloeien, de dagen worden langer, het wordt weer warmer etc. Ik hou er gewoon van, heerlijk buiten zitten onder de veranda met een biertje erbij!

  Het voorjaar betekent voor ons als ABS-handbal ook altijd weer de afsluiting van de zaalcompetitie en de start van de beachcompetitie. Met betrekking tot de zaal, de komende weken spelen de teams hun laatste wedstijden. Kijkend naar de ranglijst dan mogen we bij de senioren best trots zijn waar ze nu staan. Een mooi hoogtepunt was dat van Dames 1 tot Dames 4 op één zondag alle thuiswedstrijden hadden gewonnen, 8 punten bleven in Bathmen!

  Ook de jeugd heeft zijn laatste wedstrijden in de zaal en deze teams zijn ingeschreven voor de beach- competitie. Vanaf april gaan ze ook weer trainen op onze eigen beachvelden. Heerlijk in het voorjaar weer het zand in. Naast voorzitter ben ik ook begeleider van de C en persoonlijk hou ik van de beach- competitie, heerlijk met de meiden op een zaterdagochtend wedstrijdjes spelen in de buitenlucht. En hopelijk wel met mooi voorjaarsweer 😊. Meer info over de beach tref je in deze nieuwsbrief aan: de data van de speelweekenden. We gaan elkaar vast zien op de beachvelden!

  Met een zonnige groet,
  Gertie Klein Hegeman
  Voorzitter ABS-handbal

  -------------------------------------------------------------------------------------------

   

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF MAART 2023

   

  --------------------------------------------------------------------------------------------