• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Zo vlak voor de vakantie (en sommigen hebben dat al of er zelfs al op zitten) is het altijd goed om even terug te kijken, maar vooral ook uitkijkend naar het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen was eindelijk een jaar zonder perikelen van corona. Ik kan wel zeggen dat dit voor iedereen, maar als voorzitter ook heel prettig is. Focus op handballen en de club. Sportief gezien hebben we mooie wedstrijden gespeeld, overwinningen over de streep getrokken maar ook wedstrijden verloren. Hoort er allemaal bij.
   
  Er is afgelopen seizoen ook weer veel werk verzet door onze vrijwilligers (trainers, coaches, scheidsrechters, commissieleden etc.). Zonder deze mensen kan een sportvereniging niet sporten. Veel werkzaamheden van de commissies waren ook alweer gericht op het nieuwe seizoen: teamindeling, trainers en coaches vragen, oefenwedstrijden plannen, scheidsrechters indelen en opleiden, activiteiten organiseren, sponsoring etc. Superfijn dat we actieve commissies hebben.

  Wat vooral heel erg mooi is dat we weer veel nieuwe jeugdleden erbij hebben. Afgelopen jaren liep dit gestaag terug, maar we hebben dit jaar weer meer jeugdteams dan vorig jaar. Ook gaan we komend seizoen ook weer op handbalkamp. Met een opgave van 97% van de jeugdleden is dit een fantastische score! Ook voor onze nieuwe leden een mooie gelegenheid om de club te leren kennen, want ons motto blijft: “ABS-handbal, sportief en altijd gezellig!!

  Voor nu wens ik jullie allen een fijne vakantie, geniet van elkaar en tot ziens in De Uutvlog!

  Met een sportieve groet,
  Gertie Klein Hegeman
  Voorzitter ABS-handbal
  06-53313588

   

  -------------------------------------------------------------------------------------------

   

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF JULI 2023

   

  -------------------------------------------------------------------------------------------