• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Terwijl ik het voorwoord type, lekker zittend onder de veranda en te genieten van het mooie weer, denk ik na over het seizoen 2021 -2022. Het eerste wat bij mij binnenkomt is de trots op onze vereniging. Het was (helaas) wel weer een raar jaar, maar gelukkig hebben we ook vele mooie momenten gehad. Hoogtepunten zijn natuurlijk de kampioenstitels van onze A1, B1 en D1. Gewoon drie jeugdteams die kampioen zijn, geweldig!

  Maar ook Dames 1 die in de eerste klasse een keurige 4de plaats hebben gehaald. Daarnaast is Tess Jansen (keeper bij de A1 en B1) geselecteerd voor Oranje U16 om mee te doen aan het WK Beach Handball in Praag van 7 t/m 10 juli. ABS-Handbal heeft vanaf heden dus een international!!

  Kortom, sportresultaten waar je als voorzitter van onze mooie club alleen maar trots op kan zijn. Maar onze teams kunnen het niet alleen doen en daarom dank ik namens het bestuur ook alle trainers, coaches, scheidsrechters en ouders voor jullie inzet van dit seizoen. Zonder jullie inzet kunnen we deze prestaties niet halen. Trots ben ik ook op al onze commissies. Er is weer veel werk verzet. Zonder de inzet van vele vrijwilligers redden we het niet!
   
  Naast sportiviteit staat ook gezelligheid in onze spreuk. We gaan het nieuwe seizoen dan ook beginnen met een feest. ABS-Handbal bestaat dit jaar namelijk 80 jaar, supertrots!! Hou allemaal daarom zaterdag 17 september vrij, overdag is er een zeskamp voor alle leden en hun familie en ’s avonds is er natuurlijk groot feest! Binnenkort zal hier meer over bekend worden gemaakt.

  Voor nu wens ik jullie allen een fijne vakantie, maak veel plezier, geniet en tot ziens in
  De Uutvlog!

  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman
  Voorzitter ABS-handbal