• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Keuzes maken

     

  De opmerking “het leven bestaat uit keuzes maken” is een echt cliché. Echter maakt iedereen dagelijks bewust en onbewust veel keuzes. Gekscherend zeg ik altijd al dat het begint bij het wakker worden: welk shirt doe ik aan, wat doe ik op mijn brood etc. Ook als bestuur moeten we keuzes maken, dat is ook wat er verwacht wordt van bestuurders. Alle beslissingen die we nemen wegen we goed af. Het begin van dit jaar moesten we alweer belangrijke keuzes maken. We zaten nog in een “lockdown” en eindelijk kwam er weer ruimte om te trainen. Helaas werden we geconfronteerd met veel gezinnen die in quarantaine zaten en het bijna onmogelijk was om goede training te geven. We hebben toen bewust gekozen, in overleg met de trainers, om twee weken geen trainingen te geven, wetende dat we hierdoor ook spelers teleurstellen. We hebben echter wel onze zorgplicht richting al onze leden.
   
  Gelukkig kunnen we nu wel weer trainen, wetende dat er elke week nog steeds spelers in quarantaine zitten. Ook is de competitie weer gestart, al vallen er wekelijks wedstrijden uit doordat teams (zowel bij ons als bij de tegenstander) niet volledig zijn. Het wordt nog een hele uitdaging om al deze wedstijden in te halen. Dit vraagt heel veel inzet van alle wedstrijdsecretarissen van de verenigingen. Bij ons heeft Janneke Markvoort hier nu bijna een dagtaak aan, wij zijn dan ook enorm blij met haar inzet!

  Ook de NHV moet nu keuzes maken hoe de competitie wordt afgerond. Hier zullen ook weer lastige keuzes gemaakt moeten worden. Ik wens ze daar heel veel succes bij.
   
  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman,
  Voorzitter ABS Handbal

   

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2022

  ------------------------------------------------------------------------------------------