• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Beste lezers,

  Wat een geluk heb ik toch. De activiteitencommissie had een mooi initiatief bedacht, gezellig ‘samen’ een online Bingo organiseren. Deze groep enthousiaste meiden had mij gevraagd om mee te denken hoe dit op te zetten. Daarnaast mocht ik ook als presentator nog mijn bijdrage leveren.  De planning was zaterdagmiddag voor de jeugd en zaterdagavond voor de volwassenen. Door de avondklok waren wij genoodzaakt om de volwassenbingo i.p.v. de zaterdagavond naar de zondagmiddag te verplaatsen. Maar wat een geluk, zo had iedereen toch een gezellige zondagmiddag!

  En zo had ik weer een weekend wat in het teken stond van onze vereniging, ABS-handbal. Gewoon weer ‘ouderwets’ op een zaterdag en een zondag op de fiets naar De Uutvlog. Heerlijk om te doen. Ondanks dat we maar met een klein clubje in De Uutvlog konden/mochten zijn, was het wel weer genieten. Daarnaast hebben wij ook het geluk dat we met Paul Tijhuis (Black Tie Media- landelijke tv-producties) ook de mogelijkheid hebben om dit online te kunnen doen. En wat leuk om de reacties, zowel tijdens de bingo maar ook na afloop te horen. Daar doe je het voor. Lieke en Jelte hadden echter minder geluk met de bingo, toen ik zaterdag na afloop thuis kwam kreeg ik direct te horen dat zij geen prijs hadden gewonnen. Maar ze hadden enorm genoten en dat maakte mij weer geluk(kig).

  Wanneer we elkaar weer ‘live’ in De Uutvlog kunnen zien is nog afwachten. Donderdag 11 februari hebben we online onze ledenvergadering (aanvang 19:00 uur), hopelijk volgen jullie ons dan weer. En wat een geluk, ik mag dan weer naar de kantine van De Uutvlog!

  Met vriendelijke groet,
  Gertie Klein Hegeman,
  Voorzitter ABS-Handbal

  --------------------------------------------------------------------------------------------

  VOLG DEZE LINK VOOR DE VOLLEDIGE NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2021

  --------------------------------------------------------------------------------------------