• Momenteel heeft de sponsorcommissie van ABS-handbal 2 leden, Yvonne Voortman en Kim Veenstra. Dit is veel te weinig voor al het werk dat moet gebeuren. Vooral gelet op de tweede termijn van de kledinglijn (2020-2023) die eraan zit te komen. Het startgesprek hierover vindt zaterdag 8 februari plaats tussen 2 bestuursleden en Buitink.


  Ben jij de persoon die het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe sponsors en met hen in gesprek gaat over de sponsormogelijkheden van ABS? Ook de bestaande sponsors, die wij koesteren, gaan binnenkort bezocht worden om te vragen of zij hun shirtsponsoring willen voortzetten. Hierbij gaan wij werken met sponsorpakketten. Deze pakketten moeten nog worden samengesteld. Hier is het bestuur druk mee bezig. Ook is het de bedoeling om een kort maar krachtig sponsorplan op papier te zetten.


  Wat houden de werkzaamheden zoal in?
  Het gaat om werven van sponsors die bereid zijn om een bijdrage in geld en/of materialen beschikbaar te stellen aan ABS-handbal en het onderhouden van contacten met bestaande sponsors.

  Dit betreft o.a.

  - Opstellen en actualiseren sponsorplan;
  - Kledinglijn;
  - Werven nieuwe sponsors;
  - Onderzoeken nieuwe sponsormogelijkheden;
  - Begeleiden van Pupil van de week bij thuiswedstrijden Dames 1;
  - Kleding – en tasseninname;
  - Bij kampioenschap sponsor benaderen.

  In onderling overleg met de andere commissieleden bepaal je de verdeling van de werkzaamheden.

  Het is ontzettend leuk werk en je doet een schat aan ervaring op!

  Is je interesse gewekt of weet je iemand die hiervoor geknipt is? Neem dan contact op met Steven Meijerhof, 06 – 57 33 10 65, e-mail: stevenmeijerhof@kpnmail.nl of met 1 van de andere bestuursleden.

  Samen maken en houden we ABS-handbal sterk!