• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • Zondagmiddag om 14.35 uur ging ABS de strijd in Heino aan tegen Handbal Heino Zet Door. Dit team stond slechts 1 punt achter op ABS, dat beloofde een spannende strijd te worden. Nou, niets was minder waar.

    De ploegen waren stevig aan elkaar gewaagd wat resulteerde in tussenstanden van 5-5, 7-9, 10-11 en een uiteindelijke ruststand van 11-13. H.H.Z.D. gaf zich echter niet gewonnen en kwam via 16-17 terug tot 21-21. Toen gaf ABS even gas en liep uit naar 21-24 en de in groten getale opgekomen supporters uit Bathmen dachten dat de overwinning in de pocket zat. Wederom was niets minder maar: 2 minuten voor tijd was de stand 24-25 en kon het nog alle kanten op. Gelukkig had Dames 1 de zenuwen in bedwang en schudde het de lastige horzel uit Heino uiteindelijk van zich af met 26-27. Een zwaarbevochten zege maar dat zijn altijd de mooiste.

    De dames van trainster Anja Lubbers kunnen nu even genieten van een korte winterstop. Op zondag
    15 januari staat de zware thuiswedstrijd tegen nummer 3, Duiven 1, op het programma. Een mooie uitdaging voor de nummer 5 van de ranglijst met een achterstand van 4 punten op genoemd team. Aanvang van de wedstrijd is 12.30 uur in sporthal De Uutvlog. Na afloop van deze wedstrijd is er gelegenheid om tijdens de nieuwjaarsreceptie gezellig met elkaar na te praten over de dan afgelopen feestdagen en uiteraard over de wedstrijd. Komt allen.