• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Hallo leden, donateurs, sponsors en supporters,

  Hieronder zien jullie de uitnodiging voor de informatiebijeenkomst over de nieuwe sporthal. Deze wordt gehouden op donderdag 20 juni in de kantine van het ABS-Huus (voetbalkantine). Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang bijeenkomst 19.30 uur. Graag even aanmelden via sporthalbathmen@deventer.nl Dit kan tot uiterlijk maandag 17 juni.

  Tijdens de bijeenkomst wordt het voorlopig ontwerp van de nieuwe sporthal, kantine en multifunctionale accommodatie gepresenteerd. Kom op de hoogte van de plannen uit de eerste hand en laat je informeren over de nieuwe sporthal waar je nog jarenlang in gaat sporten en/of als supporter de teams komt aanmoedigen. Jullie komst wordt zeer op prijs gesteld!

  Met sportieve handbalgroet,

  Bestuur ABS-Handbal.

  ---------------------------------------------

  Geachte inwoner(s) van Bathmen,   

  Op de bewonersavond van 30 januari 2024 heeft architectenbureau RAU het schetsontwerp van de nieuwe sporthal gepresenteerd. Nog niet alles was uitgewerkt, zoals de functies en de indeling van het gebouw. De bewoners hebben daarom gevraagd om ook het voorlopig ontwerp te presenteren. We zijn nu zover!  

  Graag nodigt de gemeente Deventer u uit voor een bewonersavond om aan u het voorlopig ontwerp van de nieuwe sporthal in Bathmen te laten zien.   

  Op donderdag 20 juni 2024 zien wij u graag in de kantine van ABS Bathmen aan de Prinses Margrietlaan 18 te Bathmen. U bent welkom vanaf 19.00 uur.   

  Het programma start om 19.30 uur met een welkomstwoord door wethouder Rob de Geest en een presentatie van het architectenbureau RAU. Daarna heeft u gelegenheid om vragen te stellen en uw suggesties voor het vervolg mee te geven.   

  U kunt zich nog tot en met 17 juni aanmelden bij Mandy van Bremen op het e-mailadres: sporthalbathmen@deventer.nl.  

  Wilt u laten weten met hoeveel personen u komt? Kunt u niet komen, maar wilt u wel graag informatie ontvangen of een vraag stellen, dan kunt u ook mailen.  

  Wij hopen u op 20 juni te zien en kijken uit naar uw aanmelding.   

  Nicoliene de Vries   
  Projectmanager Deventer