• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Voor Dames 1 stond de belangrijke wedstrijd tegen nummer 3 Duiven op papier (ABS nummer 5).
  Al vroeg kwam ABS echter op achterstand 3-6. Via een tussenstand van 7-8 bood Dames 1 echter dapper tegenstand. Dit resulteerde in een perspectief biedende 10-11 ruststand. Het was een gelijk opgaande eerste helft met iets te veel gemiste kansen aan de kant van ABS. Liang Dijkerman hield Dames 1 met goede reddingen in de wedstrijd.

  In een goed gevulde sporthal De Uutvlog startte de 2e helft met een 7-meter stop maar Duiven was toch effectiever in het benutten van de kansen. Dit leidde via een tussensprint naar een stand van 12-16. Door een 2x2minuten tijdstraf van Duiven kon ABS echter terugkomen tot 15-16. Nadat Duiven weer compleet was liep Duiven weer uit naar 16-19.

  De keepster van Duiven pleegde een aantal goede reddingen maar toch kwam ABS terug tot 18-20. Duiven blijft vervolgens scoren waar ABS alles of niets gaat spelen wat uiteindelijk resulteert in een einduitslag van 20-23. Alles gegeven maar helaas net niet gered.

  Na afloop was er een gezellige nieuwjaarsreceptie waar de kater van de nederlaag weggespoeld kon worden met enkele lekkere drankjes en natuurlijk ontbraken de overheerlijke oliebollen ook niet.

  Volgende week speelt Dames 1 op zondag een uitwedstrijd tegen de studenten uit Nijmegen, Ha-STU 1, de nummer 10 van de ranglijst. Op papier een tegenstander die te verslaan moet zijn maar de praktijk is vaak weerbarstiger.