• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • HandbalNL Verenigingsloterij

  De HandbalNL Verenigingsloterij is een nieuw initiatief van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en is volledig gericht op het genereren van extra inkomsten voor alle handbalverenigingen!

  Wil je jouw vereniging helpen geld op te halen voor een bepaald doel van jouw vereniging? En tevens zelf kans maken op mooie handbalprijzen? Speel dan mee met de HandbalNL verenigingsloterij!

  Loten zijn van 10 december 2019 t/m 20 januari 2020 te koop via deze site. De trekking is op 21 januari 2020. Geef aan welke vereniging je wilt steunen. Van alle verkochte loten waarbij jouw vereniging is aangevinkt, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar die vereniging! Een lot kost slechts €2,-!

  De hoofdprijs van de loterij is €5.000,- belastingvrij voor degene die het lot heeft gekocht én €5.000,- voor de vereniging die hij/zij heeft aangevinkt! Dus hoe meer loten via een vereniging worden verkocht, hoe meer kans die vereniging maakt op die €5.000,- cash! Check elders op deze site het totale prijzenpakket.

  Help jij de handbalverenigingen mee?

  -----------------------------------------------------------------------------------------------
  Het bestuur van ABS-handbal ondersteunt deze loterij. 80% van de opbrengst van de door ABS-leden gekochte loten gaat naar ABS-handbal. Daar kunnen wij veel activiteiten voor organiseren! En u kunt mooie prijzen winnen voor uzelf en voor ABS-handbal!

  Voor meer informatie:  https://loterij.handbal.nl/