• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • De laatste wedstrijd van dit zaalseizoen van Dames 1 was tegen H.H.Z.D. 1 uit Heino. Bij winst kon ABS nog een plaatsje stijgen op de ranglijst. Dames 1 ging voortvarend van start en al snel stond een 6-1 tussenstand op het scorebord. Heino vocht zich echter terug in de wedstrijd en via 12-9 werd de ruststand bereikt met 15-14, nog geen gelopen wedstrijd dus. Dat deze stand op het bord stond was mede te danken aan penaltykiller Liang Dijkerman. Tot frustratie van Heino pakte zij menig 7-meter.

    Na rust nam Heino het heft in handen en liep uit naar 21-23. Dit gaat ons niet gebeuren dacht Dames 1 en via een aantal fraaie doelpunten, waaronder diverse van vleugelflitser Lissa te Riele, achterhaalde ABS Heino en liep uit naar 29-24. De wedstrijd zat op slot en werd gewonnen met 31-26. Een mooie afsluiter met een fraaie 5e plaats als resultaat, complimenten!

    Na afloop werden diverse personen in het midden gezet zoals de begeleiding en uw verslaggever. Verder namen twee speelsters afscheid: Eline Jansen (studie Nijmegen) en Pleun Willemink (stage buitenland). Dames veel succes gewenst en hopelijk komen jullie nog weer terug ABS. Al met al kan Dames 1 terugkijken op een prima seizoen. Dit biedt perspectief voor seizoen 2023/2024. Nu lekker uitrusten en nog een paar lekkere beachwedstrijden spelen. Oh ja, na afloop bleef het nog lang gezellig en onrustig in de kantine van de sporthal: alle supporters natuurlijk ook bedankt!