• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • Na de nederlaag tegen koploper LHC van vorige week traden de handbaldames afgelopen zondag thuis aan tegen het 2e team van Wijhe ’92. De uitwedstrijd werd verloren met 32-25, dus de dames waren uit op revanche. De eerste helft was redelijk gelijk opgaand waarbij ABS wel de betere ploeg was. De prima leidende scheidsrechter had een makkelijke middag met deze sportieve wedstrijd maar zag wel een zuivere goal van Kelly Meijerhof over het hoofd. De bal kwam terug van de staander in de goal maar de scheids dacht dat de bal terug van de paal kwam. Ach, dat kan gebeuren. Iedereen maakt fouten. Het overwicht van ABS resulteerde in een ruststand van 14-11.

    Na de rust gaf Dames 1 vol gas wat resulteerde in een tussenstand van 21-12. Vooral Hilde in ’t Hof had het op haar heupen wat resulteerde in diverse kanonskogels waarbij de keepster van Wijhe de ballen alleen maar langs hoorde suizen. Keepster Liang Dijkerman speelde ook uitstekend en hield menig afstandsschot tegen. Met diverse fraaie aanvalscombinaties werd de eindstand bepaald op 32-19. Belangrijke punten die van ABS een stabiele middenmoter maken met 10 punten uit
    10 wedstrijden wat een 6e plaats oplevert.

    Pas op zaterdag 5 maart speelt Dames 1 om 19.00 uur de volgende wedstrijd, uit tegen hekkensluiter Wesepe 1. Kom de dames aanmoedigen voor deze belangrijke wedstrijd!