• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
  • Zaterdagavond speelde Dames 1 de uitwedstrijd tegen 100% Haarle, het team van oud ABS-trainer Willem Woudstra. Thuis werd verloren met 25-33 en ABS was erop gebrand om het nu beter te doen. De start was in ieder geval veelbelovend. Via enkele fraaie aanvallen en goed verdedigend werk liep Dames 1 vlotjes weg bij Haarle. Na een kwartier spelen was het 5-9. Haarle kwam daarna echter steeds beter in de wedstrijd aangemoedigd door het in groten getale opgekomen thuispubliek.
    Via 11-12 werd de rust bereikt met 15-13.

    Haarle ging door waar het mee bezig was en liep weg naar 25-21 na 50 minuten. ABS bleef er echter in geloven en vocht zich terug naar 28-28. In de bloedstollende laatste minuten kregen beide teams nog volop kansen op de overwinning, maar gescoord werd er niet meer. Een verdiend punt in een enerverende en sportieve wedstrijd.

    Met Pasen wordt er niet gespeeld. Dit betekent dat Dames 1 op zondag 15 april haar laatste wedstrijd van het seizoen speelt tegen H.H.Z.D 1 uit Heino. Bij een overwinning kan ABS nog eindigen op de 5e plaats. De wedstrijd begint om 12.30 uur in sporthal De Uutvlog. Kom de dames aanmoedigen en na afloop een gezellig drankje en hapje doen op de afsluiting van het zaalseizoen.