• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Sportvrienden,

  Het zal jullie niet zijn ontgaan dat er een fors aantal coronabesmettingen in Bathmen zijn geconstateerd. Sporttakbesturen hebben al adequaat actie ondernomen door wedstrijden en trainingen af te gelasten. Het aantal besmettingen in Bathmen blijft echter toenemen. Daarom heeft er hedenmiddag een crisisoverleg plaatsgevonden met de Burgemeester, de veiligheidscoördinator, de GGD, buurtwerkmedewerkster, communicatiemedewerkster van de gemeente Deventer, directeur van het Dijkhuis en ondergetekende namens ABS.

  Met elkaar hebben wij de conclusie getrokken dat wij er voor moeten zorgen dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven en zeker niet in groepen bij elkaar komen. De gemeente gaat een speciale website voor Bathmen openen en er komt een huis-aan-huis brief met de nodige uitleg.

  Voor ABS heb ik het volgende afgesproken:

  1. Alle wedstrijden (uit en thuis) gaan t/m zondag 11 oktober 2020 niet door
  2. Alle trainingen gaan t/m zondag 11 oktober 2020 niet door. Dit geldt voor alle teams; senioren, junioren en pupillen.
  3. Er vinden geen vergaderingen plaats. Dit betekent dus ook dat de Raad van Overleg van 7 oktober NIET doorgaat. Digitaal vergaderen is wel toegestaan.
  4. Dit geldt voor alle sporttakken

  Als Algemeen Bestuur beseffen wij dat dit vervelende maatregelen zijn, maar wij zijn tevens van mening dat de gezondheid van ons allen veel belangrijker is!

  Een sportieve groet,

  Namens Algemeen Bestuur ABS,
  Willem Berends,
  voorzitter.