• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Afgelopen zaterdag stond de altijd zware en fysieke wedstrijd tegen HV Zwolle op het programma. Uit voorgaande competitie wedstrijden tegen Zwolle wisten de dames dat het een zware wedstrijd zou worden. Met de terugkomst van drie geblesseerde vaste selectie spelers Dionne, Kim en Marlon en aanvulling van 2 A-Jeugd speelsters Mellanie en Lissa stond er een fanatiek team klaar.

  Vanaf het beginsignaal speelde ABS haar eigen snelle spel. De meegereisde supporters die nog maar net binnen waren zagen al snel een 1-8 op het scorebord staan. De coach had ook de opdracht gegeven om te werken aan het doelsaldo. Met een ruststand van 8-17 waren de dames al goed op weg.

  De tweede helft ging ABS weer voortvarend van start. Mede door goed keepers werk van Liang ( 4 van de 5 penalty’s werden gestopt) liep ABS steeds verder uit.
  De samenwerking tussen keeper en veldspelers liep uitstekend. Door break-outs, goede afrondingen vanuit alle posities op het veld was het voor Zwolle niet mogelijk om de achterstand weg te werken. 5 Doelpunten heeft Zwolle nog weten te scoren in de tweede helft terwijl ABS er nog een 16 inschoot.
  Het werd uiteindelijk 13-33. ABS blijft hierdoor ongeslagen koploper.

  Aankomende zondag 1 december staat de streek derby tegen HV Holten op het programma in sporthal de Uutvlog aanvang 12.15 uur
  Zorg dat je erbij bent. Wij kunnen jullie steun gebruiken.