• Handbal Algemene Bathmense Sportvereniging Hoofdsponsoren
 • Hallo allemaal,

  De activiteitencommissie heeft voor de feestdag, vinden we zelf 😊, een leuk programma in elkaar gezet: een zeskamp in de middag (12.00-16.00 uur) en ’s avonds een feestje met de band Free Willy (vanaf 21.00 in het ABS-Huus).

  De commissie ziet graag dat iedereen die naar de feestavond gaat zijn kaarten zo snel mogelijk bij café Braakhekke koopt. Dan weten we op hoeveel personen we kunnen rekenen. Meer informatie over het 80-jarig jubileum volgt hieronder.

  ABS-Handbal bestaat 80 jaar

  Afgelopen juni 2022 bestond ABS-Handbal 80 jaar en dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Omdat er al vele activiteiten waren gepland in de maand juni hebben wij, de activiteitencommissie van ABS-Handbal, besloten de festiviteiten te houden voor aanvang van het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 17 september a.s. Overdag van 12.00 - 16.00 uur wordt er een zeskamp georganiseerd. Westrik Snack zal rond 15.30 uur de deelnemers verrassen met een warme snack.

  De dag wordt feestelijk afgesloten met een feestavond in het ABS-Huus vanaf 21.00 uur. Free Willy band zal voor de muzikale noot zorgen en hopelijk komen dan de beentjes van de vloer. De feestavond is voor iedereen toegankelijk met een geldig entreebewijs. De kosten bedragen € 5,-- per kaartje en is inclusief 2 consumpties. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent want VOL=VOL. Kaartjes zijn tegen contante betaling af te halen bij Het Café Braakhekke of aan de deur bij het ABS-huus. Zorg dat je erbij bent!!

  Tot zaterdag 17 september!

  Met sportieve groet,

  De activiteitencommissie